F1-fans opgelet! Nu op Netflix een nieuw seizoen 'Formula 1: Drive to Survive'

Fans van formule 1 mogen zich klaarmaken voor 10 gloednieuwe en geweldige afleveringen...

Geoffrey Ketels, 10-03-2022 17:15

Fans van formule 1 opgelet! Het nieuwe seizoen van de razend populaire serie Formula 1: Drive to Survive is vanaf morgen, vrijdag 11 maart 2022 te bekijken op streamingdienst Netflix.
Het vierde seizoen van de reeks wordt dus een week voor de aftrap van het nieuwe Formule 1-seizoen uitgezonden. Net zoals ook in het verleden het geval was belooft Netflix weer een ongekende toegang achter de schermen van deze prestigieuze sport.

Met Formula 1: Drive to Survive heeft Netflix een absolute hit in handen. De serie heeft er zelfs voor gezorgd dat heel wat nieuwe mensen de weg hebben gevonden naar de formule 1. In het bijzonder in Noord-Amerika is de sport er in één klap heel wat populairder door geworden. Dit gezegd hebbende is de reeks allerminst onomstreden. Verschillende racers waaronder Max Verstappen hebben hun samenwerking met de serie inmiddels stopgezet. Dit omdat zij van mening zijn dat bepaalde zaken worden opgeklopt.

Intense titelstrijd
Het vierde seizoen van Formula 1: Drive to Survive zal in totaal bestaan uit tien afleveringen. Netflix heeft bovendien beloofd dat er met zekerheid voldoende aandacht zal worden besteed aan de titelstrijd tussen Mercedes en Red Bull.

Wil jij alvast een voorsmaakje krijgen van het vierde seizoen van deze absolute hitserie? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer. Wanneer je meteen aan de slag wil kunnen gaan met het nieuwe seizoen moet je daarvoor wel nog even wachten tot morgen, vrijdag 11 maart 2022.


Lees meer over: Formula 1 Drive to Survive, serie, series, Netflix

Populair nieuws