'Star Wars'-fans zijn niet blij met dit deel van 'Obi-Wan Kenobi'

'Star Wars'-fans zijn niet blij met Obi-Wan Kenobi

Fans vinden dat Obi-Wan Kenobi de Grand Inquisitor niet goed heeft gerealiseerd.

Jim Pedd, 10 maart 2022 om 17:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste trailer voor Obi-Wan Kenobi is sinds deze week te zien. Star Wars-fans waren behoorlijk enthousiast over de beelden die ze te zien kregen. Maar niet over alles.
Obi-Wan Kenobi brengt Ewan McGregor terug als de beroemde Jedi Knight. De trailer zet hem neer als een figuur die het leven opgegeven heeft en denkt dat de strijd gestreden is. Maar de trailer laat ook zien dat dit zeker niet het geval is en hem nog heel wat te wachten staat, namelijk een gevecht tegen de Inquisitors.

Obi-Wan Kenobi
De Grand Inquisitor is de leider van de keizerlijke Jedi-jagers genaamd de Inquisitors.

Hij was eerder te zien in de animatieserie Star Wars Rebels, waarin zijn stem verzorgd werd door Jason Isaacs. Maar Isaacs keert niet terug als het personage voor de Obi-Wan Kenobi-serie en in plaats daarvan kruipt Rupet Friend in diens huid.

Maar de wisseling van de cast is niet de enige verandering die doorgevoerd is.

De Grand Inquisitor heeft een gezicht dat er heel wat anders uit ziet. Dat lijkt zonder twijfel het gevolg te zijn van de protheses die Friend moest dragen voor de rol.

Helaas zorgde dat ervoor dat de fans minder enthousiast zijn over dit personage. Hopelijk valt hij in live-action in de serie zelf heel erg mee. Obi-Wan Kenobi is vanaf 25 mei te zien op Disney+.


Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Disney Plus, Rupert Friend, Grand Inquisitor

Populair nieuws