Populaire 'Star Wars'-serie is fors uitgesteld

Populaire 'Star Wars'-serie is fors uitgesteld

Star Wars: The Bad Batch komt toch niet uit in 2022 en is daarmee fors uitgesteld.

Jim Pedd, 11 maart 2022 om 10:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Disney heeft besloten het tweede seizoen van Star Wars: The Bad Batch te schrappen uit zijn Star Wars-plannen voor 2022. Daarmee moeten we langer op het nieuwe seizoen van de animatieserie wachten dan verwacht werd.
Star Wars: The Bad Batch zette het verhaal van The Clone Wars voort. De klonen van Clone Force 99 en hun nieuwste kompaan Omega (een vrouwelijke kloon gemaakt met puur dna van Jango Fett) proberen te overleven in het bizarre sterrenstelsel dat ontstaan is na Order 66 en de opkomst van het Keizerrijk.

Star Wars: The Bad Batch
Seizoen 1 van Star Wars: The Bad Batch begon op 4 mei 2021 met uitzenden. De verwachting was dan ook dat de serie dit jaar weer te zien zou zijn. Maar dat gebeurt dus niet.

Tijdens de The Walt Disney Company's 2022 Annual Meeting of Shareholders webcast vertelde CEO bob Iger over nieuwe projecten die we dit jaar in de Star Wars-franchise kunnen verwachten.

Hij noemde er maar twee: Star Wars: Andor en Obi-Wan Kenobi. Daarmee is het de vraag of Star Wars: The Bad Batch nog wel te zien is dit jaar.

Tegelijk is het ook zo dat The Mandalorian seizoen 3 niet benoemd werd, terwijl velen ervan uit gaan dat die serie rond de feestdagen weer van start gaat.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Wars The Bad Batch, Star Wars, Disney Plus, The Bad Batch, Lucasfilm

Populair nieuws