search
Nieuw op Prime Video: Het tweede seizoen van sciencefictionserie 'Upload'
Series / Nieuws

Nieuw op Prime Video: Het tweede seizoen van sciencefictionserie 'Upload'

Het nieuwe seizoen van de komische sciencefictionserie is vanaf vandaag te streamen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ben jij ook één van de vele fans die reeds enige tijd aan het wachten zijn op de komst van het tweede seizoen van de komische sciencefictionserie Upload? Dan is er nu goed nieuws! Dat tweede seizoen is namelijk vanaf nu te streamen op Prime Video!

De serie Upload speelt zich af in de nabije toekomst. In deze tijd is de technologie uiteraard heel wat meer ontwikkeld dan op vandaag het geval is. Eén van de innovaties die het levenslicht heeft gezien maakt het mogelijk voor mensen om zichzelf te uploaden naar een hiernamaals. Welk hiernamaals? Dat mogen ze helemaal zelf kiezen!

De hoofdrolspeler in de reeks is Nathan Brown. Hij is een app-ontwikkelaar die na een ongeval met de auto snel moet bepalen wat zijn lot wordt. In het tweede seizoen zal Nathan opnieuw met een ingewikkeld dilemma worden geconfronteerd.

7 afleveringen
Het tweede seizoen van Upload bestaat uit zeven gloednieuwe afleveringen. Amazon zelf heeft laten weten dat het nieuwe seizoen vol zit met niet alleen nieuwe concepten, maar ook met heel wat humor en... satire!

De cast bestaat uit namen zoals bijvoorbeeld Robbie Amell, Andy Allo evenals Allegra Edwards, Zainab Johnson en Kevin Bigley. Ook Andrea Rosen heeft een plaatsje in de cast.

Voor beide seizoenen geldt dat ze te bekijken zijn op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen