Deze 'Star Trek'-acteur wees een terugkeer af

Deze 'Star Trek'-acteur wees een terugkeer af

John Billingsley ziet een terugkeer voor Star Trek helemaal niet zitten en wees het aanbod af.

Jim Pedd, 14 maart 2022 11:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Trek: Strange New Worlds gaat op 5 mei 2022 van start in de Verenigde Staten. De serie brengt Anson Mount weer terug als Christopher Pike als kapitein van de Enterprise. De serie wordt anders dan wat we tot nu toe van de series zagen en krijgt geen direct groot overkoepelend verhaal.
De show Star Trek: Strange New Worlds had heel wat oude bekenden terug kunnen brengen. Denk bijvoorbeeld maar aan een van de castleden van Star Trek: Enterprise: acteur John Billingsley.

Star Trek: Strange New Worlds-terugkeer
Billingsley speelde in Enterprise de rol van Dr. Phlox, die een Denobulan is. Zijn soort kan tot wel 300 jaar oud worden en soms zelfs nog ouder dan dat. Een oudere Phlox zou dus zomaar eens de Enterprise kunnen bezoeken in een geniale cameo waar fans blij van zouden worden.

Maar een terugkeer zit er voor Billingsley niet in, ook niet voor de serie Star Trek: Strange New Worlds.

"Oh nou dat is iets! Ze vroegen mij of ik auditie wilde doen voor een kleine bijrol in Strange New Worlds. Toen heb ik tegen mijn agent gezegd: 'Kan je hen laten weten dat ik al in Star Trek zit?' Ik wees het af."

Voor de acteur was het misschien een verrassing, maar fans weten dat Star Trek zijn castleden vaker terugbrengt in nieuwe rollen. Gek is het verzoek dus ook weer niet.
Bron: Slashfilm

Lees meer over: John Billingsley, Star Trek, Star Trek Strange NEw Worlds, Paramount Plus, Christopher Pike, Star Trek Enterprise

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws