search
'Halo' maken levert enorme druk op voor zijn hoofdrolspeler
Series / Nieuws

'Halo' maken levert enorme druk op voor zijn hoofdrolspeler

Pablo Schreiber vindt het niet eens zo heel gemakkelijk om de Halo-serie te maken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De druk is groot om de Halo-televisieserie goed te krijgen. Acteur Pablo Schreiber heeft de zware taak om hoofdpersoon Master Chief tot leven te brengen.

Halo is een van de meest succesvolle mediafranchises ooit. De boel begon in 2001 nog als een Xbox-game getiteld Halo: Combat Evolved. Het grote succes van die game leidde tot meerdere vervolgen en eigenlijk de lancering van een grote franchise.

Halo-franchise
Halo draait om de interstellaire oorlog tussen de mensheid en een buitenaards ras genaamd The Covenant. Specifiek staan de avonturen en ervaringen van Master Chief Petty Officer John-117, een supersoldaat die ook wel bekend staat als een Spartan, bekend en naar wie gerefereerd wordt onder zijn rang: Master Chief.

Schreiber sprak met The Hollywood Reporter over het maken van de Halo-serie. Er staat veel druk op:

"Een groot deel van het publiek heeft de game gespeeld, denkend dat zijzelf Master Chief zijn. En nu probeer ik hem te spelen. Dat is een complete 180-graden draai. Iets dat heel nauw komt kijken, vooral vroeg in de serie, waarbij je een goede balans moet vinden tussen het vinden van een sweet spot en uitzoeken wat het innerlijke leven van deze man is."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen