Disney+ onthult trailer van zijn bizarre tijdreisserie 'Parallels'

Disney+ onthult trailer tijdreisserie 'Parallels'

Parallels belooft een spectaculaire nieuwe serie van Disney+ te worden als we deze trailer zo zien.

Jim Pedd, 15 maart 2022 om 11:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Disney+ mixt adolescentie met tijdreizen, twee dozen van Pandora, voor een nieuwe serie vol opwinding, die Parallels heet. De zesdelige serie zal vanaf 23 maart te streamen zijn en ziet er nog best tof uit.
Parallels is een ode aan vriendschap, maar ook een verkenning van tijdreizen. We krijgen de parallellen in de levens van de personages te zien.

Parallels-trailer
Parallels volgt Bilal, Romane en Victor, die allemaal vooruit in de tijd springen tijdens een verjaardagsfeestje voor Victor. In eerste instantie keert allen Victor terug en ziet hij er heel anders uit. Samuel, een andere vriend, verandert niet door de vreemde gebeurtenis.

Terwijl ze moeten wachten op hun verloren vrienden en hun terugkeer, proberen ze de reden voor het tijdreizen te achterhalen en het feit dat hun levens voor altijd veranderd zijn een plek te geven.

Met name hun jeugdige onschuld, vriendschap en onderlinge trouw komt onder druk te staan en samen moeten ze zien te achterhalen waarom hun leeftijd niet het enige is dat veranderd is door het tijdreizen.

Vanaf 23 maart kan je Parallels zien op Disney+. Het is trouwens een Franse Original.


Lees meer over: Parallels, Disney Plus, trailer

Populair nieuws