search
'Full House'-cast wil een revival maken
Series / Nieuws

'Full House'-cast wil een revival maken

De serie Fuller House was voor de cast duidelijk niet genoeg en nu wil men meer!

De cast van Full House wil nog een spin-off maken, ondanks de dood van Bob Saget afgelopen januari. Saget was onder meer bekend als presentator van America's Funniest Home Videos tussen 1989 en 1997 en het stemwerk van een oudere Ted Mosby in How I Met Your Mother.

Maar Sager stond vooral bekend als Danny Tanner in de sitcom Full House en spin-off Fuller House. Zijn co-sterren waren net zo geschokt als zijn fans toen Saget ineens overleed op 65-leeftijd. Maar ze hopen desondanks op een tweede revival.

Full House-revival
Verschillende Full House-castleden bezochten de '90s Con in Hartford en spraken over een mogelijke follow-up op Fuller House.

Andrew Barber: "Er zijn heel wat moeders die hun jonge dochter meenemen. Ik vind het echt prachtig om te zien hoe de cirkel nu rond is. Ik zie moeders die zeggen: 'ik groeide op met jullie en nu groeien mijn dochters met jullie op in Fuller House'."

Dave Coulier: "Ja dus wat ik dan denk is: laten we 'Fullest House' maken. Ik zou dat echt meteen doen, geen seconde over nadenken."

Candace Cameron-Bure: "Ik denk dat het een van de grootste nalatenschappen is van hem, namelijk dat hij de vader van Amerika kan zijn. Mensen die herinnering bij zich houden en dat zal nooit weg gaan."

Fuller House zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen