search
'Star Trek' vindt een nieuwe Captain Kirk!
Series / Nieuws

'Star Trek' vindt een nieuwe Captain Kirk!

Het iconische personage dat vrijwel iedereen kent is terug in Star Trek: Strange New Worlds.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Strange New Worlds heeft officieel zijn James T. Kirk gevonden. Afgelopen dinsdag kondigde Paramount+ aan dat The Vampire Diaries en Tell Me a Story-acteur Paul Wesley zich bij de cast van de live-action dramaserie voegt.

Het nieuws komt nog voor de première van het eerste seizoen, dat in de maand mei van start zal gaan. Kirk debuteerde in Star Trek: The Original Series en werd toen gespeeld door William Shatner. Later nam Chris Pine de rol over in de live-action Star Trek-films.

Star Trek: Strange New Worlds-cast
Nu speelt Wesley dus de rol. Makers Alex Kurtzman, Akiva Goldsman en Henry Alonso Myers zeiden in een statement: "Paul is een gevestigde naam, een buitengewone aanwezigheid en een welkome toevoeging aan de serie."

"Net als ons, is hij al zijn hele leven fan van Star Trek en zijn we opgewonden door zijn interpretatie van deze iconische rol."

Wesley ken je vooral als Stefan Salvatore, een rol die hij in acht seizoenen van The Vampire Diaries speelde. Maar hij was ook te zien in series als Smallville, Tell Me a Story en Army Wives.

Check hieronder de eerste foto van Wesley als Kirk in Star Trek: Strange New Worlds.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen