search
'Obi-Wan Kenobi' laat ons mogelijk eindelijk Anchorhead zien
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' laat ons mogelijk eindelijk Anchorhead zien

Het zou zomaar eens kunnen dat we eindelijk Anchorhead te zien krijgen in Obi-Wan Kenobi.

Zelfs de meest fanatieke Star Wars-fans onder ons zullen niet allemaal van Anchorhead gehoord hebben. Het is een locatie op Tatooine die we nog nooit gezien hebben, maar daar zou met Obi-Wan Kenobi weleens verandering in kunnen komen.

Als we Star Wars News Net mogen geloven, dan zouden we zomaar eens Anchorhead kunnen gaan zien in Obi-Wan Kenobi. Dit is een locatie op Tatooine die we nog nooit gezien hebben, maar door Luke Skywalker werd benoemd in de eerste Star Wars-film: Episode IV: A New Hope.

Anchorhead in Obi-Wan Kenobi?
Anchorhead dient als een transportatieplek voor Tatooine, vanaf waar bezoekers komen en gaan op Tatooine. Dit zei Luke Skywalker in A New Hope: "Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you're going."

Het is niet zo gek om te denken dat we een dergelijke locatie voor het eerst te zien krijgen in Obi-Wan Kenobi. Tenslotte kregen we in zowel The Mandalorian als The Book of Boba Fett verschillende locaties te zien waar we al eerder van gehoord hadden, maar die we nog nooit gezien hadden.

Bovendien hebben de bovengenoemde series ons al veel van Tatooine laten zien, waardoor het lastig zal worden voor Obi-Wan Kenobi om origineel te blijven als ook hij weer zijn meeste tijd doorbrengt op de zandplaneet.

Obi-Wan Kenobi gaat 25 mei van start op Disney Plus. De serie bestaat uit 6 afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen