search
Brute beelden uit 'We Own This City' van 'The Wire'-makers
Series / Trailer

Brute beelden uit 'We Own This City' van 'The Wire'-makers

De eerste teaser staat online voor de misdaadserie We Own This City.

De veelbelovende nieuwe misdaadserie We Own This City komt steeds iets dichterbij. De miniserie van komt van het team achter de succesvolle, vergelijkbare serie The Wire. Ook van HBO. Nu hebben we de eerste teaser.

We Own This City komt van David Simon en George Pelecanos en is gebaseerd op het boek We Own This City: A True Story of Crime, Cops and Corruption van Justin Fenton. Een belangrijke rol is weggelegd voor Jon Bernthal als het centrale figuur Sgt. Wayne Jenkins.

Andere rollen komen van onder meer Wunmi Mosaku, Jamie Hector, McKinley Belcher III, Darrell Britt-Gibson en Josh Charles.

Eerste teaser voor We Own This City
Hieronder zie je nu de teaser trailer voor We Own This City. Op 25 april start We Own This City op HBO en niet veel later zal deze te streamen zijn op HBO Max.



De serie toont de opkomst en ondergang van de Gun Trace Task Force van de politie van Baltimore. Het werpt een blik op de corruptie en de morele ineenstorting die een Amerikaanse stad overkwam waarbij het drugsverbod en massa-arrestaties werden verdedigd ten koste van het daadwerkelijke politiewerk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen