'The Walking Dead'-finale wordt door deze man gemaakt

Deze man maakt de The Walking Dead-finale

Greg Nicotero mag de finale van The Walking Dead regisseren van AMC.

Jim Pedd, 17 maart 2022 om 14:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead bevindt zich momenteel midden in de opnames van de finale van zijn elfde seizoen. Dat is niet alleen de finale van een seizoen, maar ook van de complete televisieserie van AMC.
ComicBook.com meldt nu dat de finale van The Walking Dead geregisseerd wordt door niemand minder dan Greg Nicotero. Hij regisseerde al een aantal van de best ontvangen en grootste afleveringen van The Walking Dead, waaronder de seizoens- en mid-seizoens premières en finales. Nicotero is ook een van de producenten van The Walking Dead en al sinds 2010 betrokken om onder meer de Walkers en Shiva de tijger tot leven te brengen.

The Walking Dead-finale
In een recent interview vertelde Nicotero nog dat hij het moeilijk zou vinden om afscheid te nemen van iedereen bij de serie.

"Alleen al het idee dat alles wat we gedaan hebben, alles waar we aan gewerkt hebben, tot een einde komt. Ik denk dat tegen de tijd dat we bij de finale aanbeland zijn, het zwaar wordt om afscheid te nemen van al deze mensen," aldus de regisseur en producent.

"Ik heb dan een derde van mijn carrière aan The Walking Dead gewerkt. Mijn kinderen zijn er opgegroeid, ik heb mensen zien trouwen. Norman kreeg een baby. Sonequa, Alanna, Christian kregen allemaal kinderen. Al die mensen die ik ontmoet heb, met wie ik gewerkt heb, zijn ouder geworden en hebben een gezin gesticht."

Gelukkig voor Nicotero blijft de The Walking Dead-franchise voorlopig bestaan met ten minste drie nieuwe spin-off series.

The Walking Dead zie je nu op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Greg Nicotero, The Walking Dead, AMC, Norman Reedus

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws