'The Walking Dead' bevat ook de gevaarlijke CRM

'The Walking Dead' bevat ook de gevaarlijke CRM

De serie The Walking Dead hint op de komst van de CRM in het elfde seizoen.

Jim Pedd, 15 maart 2022 10:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie The Walking Dead lijkt een grote hint gedropt te hebben dat Lance Hornsby werkt voor de Civic Republic. Dat verklaart mogelijk ook wat er aan de hand is met zijn geheime Commonwealth-groep.
Sinds de Commonwealth zijn debuut maakte in de televisieserie, is hij al een verdacht personage. Hornsby is charmant, manipulatief en duidelijk ambitieus. Hij helpt alleen diegenen die ook iets kunnen bieden. The Walking Dead liet ook zien dat er een clandestiene operatie loopt zonder dat Governor Milton daar van af wist.

The Walking Dead-geheimen
Wat er achter de geheime groep van Hornsby zit is nog niet bekend gemaakt in The Walking Dead. Maar het lijkt erop dat er meer speelt.

Hornsby probeert zijn charme uit op Maggie, in de hoop dat zij akkoord gaat met een samenwerking tussen Hilltop en de Commonwealth. Als dat zover komt, ontstaat er volgens hem een toekomst waarin Maggie en haar zoon vrij en veilig tussen de verschillende gemeenschappen kunnen reizen: een concert in de Commonwealth, een afspraak bij de arts in Alexandria en een universiteit aan de oostkust.

Een mooie toekomst, maar vooral iets dat lijkt te verwijzen naar de Civic Republic. Zou dat er dan op kunnen hinten dat Hornsby verbonden is aan de CRM? We weten dat die organisatie groot en belangrijk is in de toekomst van de franchise, dus wie weet.

The Walking Dead zie je op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, CRM, Civic Republic Military

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws