De laatste midseason finale van 'The Walking Dead' krijgt verhaal

Synopsis voor midseason finale 'The Walking Dead'

The Walking Dead gaat langzaamaan richting het einde met nog tien afleveringen straks.

Jim Pedd, 19 maart 2022 11:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er staat veel op het spel in The Walking Dead seizoen 11B, de finale althans. AMC Networks kwam met de synopsis voor de finale van dit tweede deel van het elfde en laatste seizoen van de televisieserie.
The Walking Dead krijgt een aflevering met de titel God, die op 3 april op streamingdienst AMC+ te zien is en op 10 april op AMC. Daarna gaat The Walking Dead nog eenmaal met pauze, om vervolgens terug te keren met zijn laatste batch van acht afleveringen.

The Walking Dead finale
AMC kwam met de synopsis voor de finale van The Walking Dead seizoen 11B. Die luidt als volgt:

In de allerlaatste midseason finale van The Walking Dead zijn onze helden gevangen in situaties die zij niet onder controle hebben. Alles waar ze voor gewerkt hebben komt nu in het geding, terwijl het gevaar om elke hoek loert. Alles staat op het spel. Dus moeten ze besluiten wie en wat de moeite van het redden waard is. Elk besluit komt met zijn eigen dodelijke gevolgen.

Scott Gimple, de baas van de hele franchise voor AMC, vertelde dat "deze serie over de levenden is gegaan, gemaakt werd door een gepassioneerde cast, toegewijd team van schrijvers, producenten en de crew die de visie van Robert Kirkmans briljante comic tot leven bracht, ondersteund door de beste fans van heel de wereld."

The Walking Dead zie je op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang, Robert Kirkman

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws