Waarom deze acteur bij 'Grey's Anatomy' vertrok

Waarom deze acteur bij 'Grey's Anatomy' vertrok

Jesse Williams legt zijn vertrek bij de populaire serie Grey's Anatomy eindelijk uit.

Jim Pedd, 19 maart 2022 10:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Voormalig Grey's Anatomy-acteur Jesse Williams legt in een interview uit waarom hij bij het zeventiende seizoen van de serie op besloot te stappen.
Momenteel bevindt de langlopende medische dramaserie zich in zijn achttiende seizoen en wordt er ook een negentiende gemaakt. In seizoen 18 zagen we onder meer Scott Speedman en Skylar Astin debuteren en verdween acteur Richard Flood bij de televisieserie.

Grey's Anatomy
Vertrekkende castleden horen bij Grey's Anatomy, met name omdat de serie honderden afleveringen heeft en maar blijft doorgaan. Een groot verlies was Williams, die de rol van plastisch chirurg Jackson Avery speelde sinds het zesde seizoen van de serie van start ging.

In een recent profiel van The New York Times ging Williams in op zijn besluit om Grey's Anatomy te verlaten. Hij blijkt meerdere aanbiedingen voor nieuwe projecten gekregen te hebben en realiseerde zich dat hij echt toe was aan een heel nieuwe uitdaging voor de toekomst.

"Ik wist dat, terwijl we nadachten over mijn exit, het volgende wat ik zou doen echt angstaanjagend zou moeten zijn. Ik moest echt mijn comfortzone verlaten, iets engs doen en een onbekende nieuwe plek betreden."

Grey's Anatomy zie je op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Jesse Williams, ABC, Ellen Pompeo, Shonda Rhimes, Greys Anatomy

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws