search
'Moon Knight' is geen gewone Marvel-serie
Series / Nieuws

'Moon Knight' is geen gewone Marvel-serie

Oscar Isaac legt uit dat Moon Knight allerminst traditioneel wordt voor het MCU.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Moon Knight is geen traditioneel oorsprongsverhaal. Dat vertelt acteur Oscar Isaac in een interview met The Age over zijn serie die straks op Disney+ te zien is en zijn introductie in het Marvel Cinematic Universe vormt.

Moon Knight is een serie die midden in de actie begint volgens Isaac. De serie lijkt daarmee echt buitengewoon te worden, zoals eigenlijk al een hele tijd gehint wordt in interviews, trailers en materiaal voor de televisieserie.

Moon Knight
"Het wordt geen traditioneel oorsprongsverhaal dat helemaal chronologisch verteld wordt op die manier," legde Isaac uit.

"Je krijgt een nieuwe wereld te zien, die echt midden in het verhaal begint. En voor het grootste deel zie je echt het oogpunt van de personages. Het publiek, de kijker, leeft echt zijn leven, bevindt zich in zijn huid. Dat mysterie ontvouwt zich voor hen."

Het mysterie rond Moon Knight waar Isaac naar verwijst is natuurlijk het unieke verhaal van Steven Grant, of zijn alternatieve persoonlijkheden, die onder meer een huurling en de Aardse vertegenwoordiging van de Egyptische god van de maan, Khonshu, omvatten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen