search
Eerste reacties 'Moon Knight': de beste Marvel-serie tot nu toe
Series / Featured

Eerste reacties 'Moon Knight': de beste Marvel-serie tot nu toe

Moon Knight blijkt heel goed te bevallen bij critici als we de reacties zo lezen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog twee weken wachten en dan gaat Moon Knight van start op Disney+. De nieuwste serie in het Marvel Cinematic Universe heeft nu zijn eerste social media reacties gekregen.

Gistermiddag werd het embargo op de reacties op de televisieserie opgeheven. Critici die de eerste vier afleveringen hadden gezien mochten daarom nu op social media laten weten wat ze ervan vonden. En de eerste reacties blijken uiterst enthousiast!

Moon Knight-reacties
De algemene strekking van de recensies lijkt te zijn dat dit het meest opvallende en unieke Marvel-project tot nu toe is. Een substantieel deel van de reviewers op social schrijven dat het geheel totaal los staat van de rest van het MCU.

Hieronder doen we een greep uit de reacties op Moon Knight:



Centraal staat Marc Spector, een huurling die lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Hij wordt uitverkoren door de Egyptische god van de maan Khonshu om als diens dienaar op Aarde te fungeren. Daardoor krijgt hij superkrachten, maar makkelijk is het leven niet voor hem met ten minste drie persoonlijkheden (die van Marc Spector, Mr. Knight en Steven Grant).

De serie Moon Knight zie je vanaf 30 maart op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen