'The Mandalorian' vindt megaster voor derde seizoen

The Mandalorian vindt megaster voor derde seizoen

The Mandalorian heeft een wel heel tof nieuw castlid gevonden voor het nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 19 maart 2022 15:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Mandalorian is de afgelopen jaren duidelijk onderdeel geworden van het sci-fi landschap. Het lijkt er nu op dat de serie van Disney+ een nieuw icoon aan zijn cast toevoegt.

De site The Hollywood Reporter weet te melden dat niemand minder dan Christopher Lloyd gecast is in een belangrijke rol in het derde seizoen van The Mandalorian. Welke rol hij krijgt is niet bekend, al weten we wel dat hij een 'belangrijke gastrol' krijgt.

The Mandalorian-rol
Lloyd staat met name bekend om zijn werk als Dr. Emmett Brown in de Back to the Future-films. Ook kennen we hem onder meer van Star Trek III: The Search for Spock en speelde hij in Rick [i]Nobody en The Tender Bar.

De acteur is dus een bekende in het genre en iemand die heel veel films op zijn conto heeft. Hoeveel afleveringen hij mag maken van The Mandalorian seizoen 3 is helaas niet bekend.

The Mandalorian seizoen 3 brengt Pedro Pascal terug als Din Djarin, ofwel The Mandalorian. Ook zijn er belangrijke rollen voor Carl Weathers als Greef Karga, Katee Sackhoff als Bo-Katan Kryze en Giancarlo Esposito als Moff Gideon.

The Mandalorian zie je op Disney+.




Bron: ComicBook

Lees meer over: The Mandalorian, Christopher Lloyd, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws