Fan van 'Taboo'? Check dan deze 3 topseries op Netflix

Netflix heeft heel wat series in zijn aanbod die lijken op Taboo met Tom Hardy.

Jim Pedd, 19-03-2022 19:29

Elke zondag kijken we naar drie toffe tips op Netflix, voor als je geen genoeg kunt krijgen van een van de best scorende series op de streamingdienst van dit moment. Deze week was Taboo een van de meest populaire series op Netflix en dus zetten we nu drie tips op een rij als je daar geen genoeg van kunt krijgen.
Taboo is een dramaserie met Tom Hardy in de hoofdrol, die draait om een doodgewaande avonturier die terug naar Londen reist om de dood van zijn vader te wreken. Maar dat gaat echt niet zo gemakkelijk.

Drie toffe tips
Hieronder drie gave tips die doen denken aan Taboo qua verhaal of stijl, of setting:

Peaky Blinders: Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

Frontier: In het Noord-Amerika van de achttiende eeuw vechten meedogenloze pelsjagers en ondernemers om de heerschappij over de bonthandel vanuit de machtige Hudson's Bay Company.

Godless: Een wrede crimineel terroriseert het Wilde Westen en zoekt een voormalig lid van zijn bende dat een nieuw begin maakte in een rustig stadje waar alleen vrouwen wonen.
Lees meer over: Netflix, tips, top drie, taboo

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos