search
Netflix heeft weer een topserie in handen met 100% op RottenTomatoes
Series / Nieuws

Netflix heeft weer een topserie in handen met 100% op RottenTomatoes

Deze serie scoort enorm goed bij critici, maar niet bij het bredere publiek.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze week debuteerde Netflix twee gloednieuwe series en beiden hebben opmerkelijk genoeg een perfecte score gekregen op recensie-aggregator Rotten Tomatoes.

De serie Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. van Chris Smith (uitvoerend producent van Tiger King en regisseur van Fyre: The Greatest Party that Never Happened) en is een behoorlijk bizar verhaal. De critici die de serie zagen, geven hem een goede score, waarmee deze op 100% staat bij Rotten Tomatoes. Overigens niet bij het publiek, dat oordeelt niet positief over de film op dezelfde site.

Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives.-ontvangst
TV Guide noemde het een van de betere true crime series, die "een substantiƫle les bevat waar we allemaal van kunnen leren." En TIME Magazine noemt het een perfecte serie voor deze 'tijden van misinformatie'.

De goede ontvangst bij critici (100%) staat in schril contrast met de rating van het bredere publiek (35%).

Netflix omschrijft Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. als volgt. Het is een serie die duikt in het verhaal van Sarma MeIngailis, de restaurateur voor beroemdheden, die achter de hotspot Pure Food and Wine van New York zit. Zij ging echter van de queen van vegan cuisine naar de Vegan Fugitive.

Kort nadat ze in 2011 op Twitter een man genaamd Shane Fox leert kennen, besluit zij de omzet van haar restaurant weg te sluizen naar Fox, die haar bedriegt en haar doet geloven haar dromen werkelijkheid te kunnen maken. Hij stelt zelfs haar complete voedselrijk om te kunnen zetten in een onsterfelijke realiteit. Maar alleen als zij alles doet wat hij zegt. Een paar jaar later slaat het koppel getrouwd en op de vlucht, met bijna 2 miljoen dollar die ze buit hebben gemaakt. Uiteindelijk werden ze gevonden door de politie in een motel in Tennessee, wat gebeurde door een boeking onder de echte naam van Fox bij Domino's, Anthony Strangis.

Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. zie je op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen