search
Veel details over 'Arrow' en 'Flash' spin-off
Series / Nieuws

Veel details over 'Arrow' en 'Flash' spin-off

Welke superhelden krijgen allemaal een rol?

Het spin-off project van Arrow en The Flash lijkt langzaam vorm te krijgen. TVLine heeft allerhande details over het project van The CW, waaronder de namen van het team dat een rol speelt. Allereerst schreef de site dat Brandon Routh (Ray / The Atom), Caity Lotz (Sara / Canary), Wentworth Miller (Leonard Snart / Captain Cold) en Victor Garber (Dr. Martin Stein aka helft van Firestorm) in de serie voorkomen.


Verder zijn er nog een drietal andere superhelden die erin voor moeten komen. Hun namen zijn niet bekend, maar er zijn wel omschrijvingen van de personages.

The Traveler: Omschreven als een Han Solo-achtig personage, met zijn charme. Hij komt uit de toekomst en is terug in de tijd gereisd, met een geheime missie. Zijn scherpe zinnen verbergen de pijn van een man met serieus conflict. Hij draagt veel geheimen met zich mee en laat zijn teamgenoten en het publiek altijd in twijfel achter, wat betreft zijn ware motivaties.
Is mogelijk Rip Hunter of Booster Gold

Female Warrior: Een Latina van in de twintig, die overdag niet de meest sociale is. 's Nachts trekt ze erop uit en wordt ze een gemene krijger, die soms zelfs een bedreiging wordt voor anderen.
Is mogelijk Fury, Wildcat of Pantha.

Mystery Hero: Afrikaans-Amerikaanse man van in de twintig, een man van de straat die een gewone slimme vent moet zin. Hij krijgt superkrachten en wordt lid van het team. Hij is vaak verbaasd over de absurditeit van zijn situatie.
Is mogelijk Virgil Ovid Hawkins of Black Lightning.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen