search
'Mayans M.C.', het vervolg van 'Sons of Anarchy' binnenkort te streamen op Disney+
Series / Nieuws

'Mayans M.C.', het vervolg van 'Sons of Anarchy' binnenkort te streamen op Disney+

Alle drie de seizoenen zullen te bekijken zijn op de streamingdienst van Disney...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor Disney+ abonnees die de serie Mayans M.C. nog niet hebben gezien. Alle drie de reeds verschenen seizoenen zullen binnenkort worden toegevoegd aan het aanbod van Disney+.

In deze vervolgserie van Sons of Anarchy zien we hoe Ezekiel "EZ" Reyes net uit de gevangenis komt. Hij is een prospect van de Mayans motorclub die zich bevindt aan de grens van de Amerikaanse staat Californië met Mexico. Ezekiel "EZ" Reyes is de zoon van Latijns-Amerikaanse ouders die als gevolg van een kartel hun versie van de Amerikaanse droom uit elkaar zagen spatten.

2,5 jaar
Voor de gebeurtenissen die zich afspelen in Mayans M.C. geldt dat ze zich voltrekken ongeveer 2,5 jaar na de gebeurtenissen uit de serie Sons of Anarchy. Voor fans van deze laatste reeks is het vervolg dan ook een absolute must see. Zoveel spreekt voor zich.

De hoofdrol in Mayans M.C. wordt vertolkt door JD Pardo. Hij is binnenkort trouwens ook te zien in The Terminal List welke zal worden toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst Prime Video van Amazon.

Op moment van schrijven is het zo dat Mayans M.C. bestaat uit drie seizoenen. Deze zullen allemaal op de streamingdienst van Disney verschijnen. Ook een vierde seizoen werd ondertussen bevestigd. Wanneer deze in Nederland te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend.

De eerste drie seizoenen van Mayans M.C. zullen te bekijken zijn op de streamingdienst Disney+ vanaf 27 april 2022.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen