search
Nieuw op Netflix: De (voorlopig) laatste afleveringen van 'Riverdale'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De (voorlopig) laatste afleveringen van 'Riverdale'

Opnieuw zullen er wekelijks nieuwe afleveringen van de reeks verschijnen...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor alle fans van de serie Riverdale. Zij kunnen namelijk vanaf nu terug elke week rekenen op een gloednieuwe aflevering op streamingdienst Netflix!

Traditiegetrouw worden ook de afleveringen van het zesde seizoen van Riverdale terug in twee stukken toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Alle afleveringen die deel uitmaken van het eerste seizoen waren reeds eerder te streamen, maar nu komen daar ook de afleveringen van het tweede deel bij.

Vanaf vandaag zit je dus terug elke week goed voor een gloednieuwe Riverdale-aflevering bij Netflix. De finale aflevering zal te bekijken zijn bij Netflix op 18 april.

Laatste seizoen?
Ondertussen is het de vraag of Riverdale nog een vervolg zal krijgen of niet. Tot dusver heeft The CW nog geen zevende seizoen aangekondigd. Eerder raakte bovendien ook bekend dat de reeks heel wat kijkers kwijt was geraakt. Toch werd door The CW het huidige, zesde seizoen niet aangekondigd als het laatste. Er is dus zeker nog hoop voor de fans op een extra seizoen.

In ieder geval, ben jij ook benieuwd hoe het zesde seizoen van Riverdale zal aflopen? Dan kan je vanaf nu terug elke week aan de slag met een gloednieuwe aflevering!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen