Binnenkort te streamen: De ontzettend veelbelovende serie 'Night Sky'

Snel te streamen: Veelbelovende serie 'Night Sky'

De serie bestaat uit acht afleveringen en is vanaf eind mei te streamen...

Geoffrey Ketels, 22 maart 2022 10:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eén van de absolute topseries om naar uit te kijken die in mei wordt toegevoegd aan het aanbod van Prime Video is ongetwijfeld Night Sky. De hoofdrollen in deze reeks zijn weggelegd voor namen als Sissy Spacek en J.K. Simmons.

In het verleden ging de serie Night Sky nog door het leven onder de naam Light Years. In deze reeks volgen we Irene (gespeeld door Sissy Spacek) en Franklin York (gespeeld door J.K. Simmons). Beiden vormen een koppel die jaren geleden een kamer ontdekten in hun achtertuin. Deze kamer vormt een onverklaarbare doorgang naar een vreemde en verlaten planeet.

Raadselachtige jongeman
Beiden lijken er vrij eenvoudig in te slagen om hun grote geheim zorgvuldig te bewaren. Wanneer plots echter een raadselachtige jongeman verschijnt dreigt alles te veranderen. Plots lijkt de mysterieuze kamer die ze zo goed dachten te kennen heel wat meer te zijn dan ze voor mogelijk hadden durven te houden.

De serie Night Sky is een realisatie van Amazon Studios en Legendary Television. De verantwoordelijke schrijver en producent van de reeks is Holden Miller. Daniel C. Connolly doet dienst als showrunner en uitvoerend producent.

Het eerste seizoen van Night Sky bestaat uit acht afleveringen en is te bekijken op Prime Video vanaf 20 mei 2022.

Lees meer over: Night Sky, serie, series, Prime Video, Amazon, Amazon Prime Video

Populair nieuws