search
Nieuwe Deense komedieserie 'Baby Fever' aangekondigd
Series / Nieuws

Nieuwe Deense komedieserie 'Baby Fever' aangekondigd

Deze gloednieuwe reeks van Deense bodem moet ergens later dit jaar te zien zijn...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft een gloednieuwe komedieserie aangekondigd van Deense bodem. Het gaat hierbij om de reeks Baby Fever. De hoofdrol in deze serie wordt gespeeld door Josephine Park.

Deze nieuwe serie vertelt het verhaal van de vruchtbaarheidsdokter Nana (gespeeld door Park) en haar cliënten. Tijdens een dronken bui kiest Nana ervoor om zichzelf te insemineren met het sperma van haar ex-vriend. Het spreekt voor zich dat hierdoor haar leven plotsklaps op zijn kop komt te staan.

Geheime zwangerschap
Wanneer Nana zwanger blijkt te zijn van haar ex-partner stelt ze alles in het werk om hem terug te winnen. Dat blijkt echter niet bepaald van een leien dakje te lopen. De geheime zwangerschap zorgt er in de praktijk wel voor dat Nana haar cliënten op een andere manier gaat bekijken.

De cast van Baby Fever bestaat naast Josephine Park ook uit namen als Olivia Joof Lewerissa, Simon Sears evenals Charlotte Munch en natuulijk ook Mikael Birkkjær, Tammi Øst, Emil Prenter en nog vele anderen.

Het eerste seizoen van deze nieuwe komedieserie zal bestaan uit in totaal 6 afleveringen. De reeks is later dit jaar te bekijken op Netflix. Een exacte releasedatum werd echter nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen