search
'CSI: Las Vegas' onderweg naar Videoland
Series / Nieuws

'CSI: Las Vegas' onderweg naar Videoland

Het eerste seizoen van de reeks is vanaf 1 april te bekijken bij Videoland...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de populaire serie CSI: Crime Scene Investigation. Binnenkort is namelijk het eerste seizoen van de spin-off CSI: Las Vegas te bekijken op Videoland.

Het eerste seizoen van deze spin-off vertelt het verhaal van een aanslag die gebeurd op Jim Brass. Deze aanslag zorgt ervoor dat zowel Gil Grissom als Sara Sidle afscheid moeten nemen van hun pensioen. Al snel wordt echter duidelijk dat een samenzwering het crime lab in Las Vegas in gevaar brengt. Zomaar even duizenden veroordeelde misdadigers zouden als gevolg daarvan vrij kunnen komen.

Bekende cast
Voor CSI: Las Vegas geldt dat er heel wat bekende gezichten in te zien zijn die eerder ook een rol hadden in CSI: Crime Scene Investigation. Het gaat hierbij dan onder meer om William Petersen en Jorja Fox. Bovendien zijn er gastrollen in de reeks weggelegd voor onder meer Wallace Langham en Paul Guilfoyle.

In eerste instantie werd de spin-off voorgesteld als een miniserie. Uiteindelijk kreeg ze echter toch een tweede seizoen. Dat is vrij opvallend, want eigenlijk vielen de kijkcijfers toch best een beetje tegen.

In ieder geval, heb jij het eerste seizoen van CSI: Las Vegas nog niet gezien en wil je daar nu graag verandering in brengen? Dan is dat vanaf 1 april 2022 mogelijk op Videoland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen