search
Nieuw op Netflix: Het tweede seizoen van de geweldige serie 'Bridgerton'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het tweede seizoen van de geweldige serie 'Bridgerton'

Er wordt ontzettend hard uitgekeken naar het tweede seizoen van de populaire reeks...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van Bridgerton werd door maar liefst 82 miljoen huishoudens bekeken. Het spreekt dan ook voor zich dat heel wat mensen stevig uitkijken naar het verschijnen van het tweede seizoen. Dat wachten is nu gelukkig bijna voorbij.

Het spreekt voor zich dat er een vervolg zou komen op het eerste seizoen van Bridgerton. De opnames van dat tweede seizoen begonnen in de lente van 2021. In de maand juli van vorig jaar moesten de opnames echter twee keer stilgelegd worden vanwege een coronabesmetting op de set.

Geen Simon Basset
Voor het tweede seizoen van de populaire serie Bridgerton geldt dat het merendeel van de cast terugkeert. Dat geldt echter helaas niet voor Simon Basset. De focus zal in het tweede seizoen voornamelijk komen te liggen op Jonathan Bailey's Anthony Bridgerton. Daarnaast valt ook een grotere rol te verwachten voor Nicola Coughlan die in de reeks in de huid kruipt van Penelope Featherington.

Uiteraard brengt het tweede seizoen ook de introductie met zich mee van actrice Simone Ashley. Kijkers kunnen haar kennen van haar rol als Olivia uit de Netflix-serie Sex Education. Zij speelt in het tweede seizoen niemand minder dan Kate Sharma.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen van Bridgerton? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer! Fans van de reeks kunnen aan de slag met het volledige tweede seizoen op streamingdienst Netflix vanaf komende vrijdag 25 maart 2022.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen