search
'Mocro Maffia' krijgt een vijfde seizoen
Series / Nieuws

'Mocro Maffia' krijgt een vijfde seizoen

Op het verschijnen van dat vijfde seizoen is het wel nog even wachten...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De laatste aflevering van het vierde seizoen van Mocro Maffia was vorige vrijdag 18 maart 2022 te bekijken op Videoland. Wie deze laatste aflevering al heeft gezien weet dat er heel wat vragen onbeantwoord zijn gelaten. Gelukkig zullen die vragen wel nog worden beantwoord in een vijfde seizoen dat er zit aan te komen.

Het nieuws werd bekend gemaakt tijdens de finale aflevering van het vierde seizoen in De Gashouder in Amsterdam. Videoland liet inmiddels ook optekenen dat de serie in Nederland zomaar even 50 miljoen streams heeft bereikt.

Beste Video On Demand
Het eerste seizoen van Mocro Maffia werd uitgezonden in het jaar 2018. Ondertussen werd de reeks ook in heel wat andere landen dan Nederland uitgezonden. Het gaat hierbij niet alleen om Belgiƫ, maar ook om bijvoorbeeld Frankrijk en Duitsland en Japan en Indonesiƫ.

Het derde seizoen, dat werd gelanceerd in 2021 won verschillende prijzen. Zo won het onder meer een Gouden Kalf voor Beste Serie. Bovendien werd ze ook genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring. Van Videoland zelf kreeg de reeks een zogenaamde #VideoAward voor Beste Video On Demand.

Dat er een vijfde seizoen aankomt van Mocro Maffia is dus een zekerheid. Wanneer dat het geval zal zijn is echter nog niet bekend. Wel weten we dat het vijfde seizoen pas ergens in de loop van 2023 zal verschijnen. Het is er dus wel nog even op wachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen