search
Laatste afleveringen 'Grace and Frankie' binnenkort te streamen
Series / Nieuws

Laatste afleveringen 'Grace and Frankie' binnenkort te streamen

Netflix heeft eindelijk bekend gemaakt wanneer de laatste afleveringen te zien zullen zijn...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de serie Grace and Frankie hebben best wel wat geduld moeten koesteren. Nu heeft Netflix toch eindelijk bekend gemaakt wanneer de laatste afleveringen van de reeks te zien zullen zijn.

Het is al even bekend dat het zevende seizoen het einde vormt voor de populaire serie Grace and Frankie met Jane Fonda en Lily Tomlin in de hoofdrollen. Voor het finale seizoen geldt dat ze in twee delen werd toegevoegd aan Netflix. Het eerste deel is al even te bekijken op de streamingdienst, maar de laatste afleveringen lieten op zich wachten.

29 april
Nu is er dus voor de fans eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Het tweede deel van het zevende seizoen zal te bekijken zijn op streamingdienst Netflix vanaf 29 april 2022.

In de laatste vier afleveringen die reeds in de zomer van vorig jaar werden toegevoegd op Netflix werd Nick vrijgelaten uit de gevangenis om in plaats daarvan huisarrest te krijgen. Grace baalde daar best van, want zij had hem graag nog een paar jaar achter de tralies gezien.

Bovendien zagen we ook hoe er werd ingebroken in het huis van Sol en Robert terwijl Coyote besloot om zijn waardevolle Sacagawea munt te verkopen om vervolgens de opbrengst te kunnen investeren in een huis. Hoe dat nu precies allemaal zal aflopen kom je dus te weten in de laatste afleveringen van het zevende seizoen die eind april zullen worden toegevoegd op streamingdienst Netflix.

Heb je nog helemaal niets gezien van de serie Grace and Frankie? Dan is het mogelijk om alle seizoenen tot en met de eerste helft van het zevende seizoen te bekijken op streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen