search
'House of the Dragon' releasedatum volgt binnenkort volgens George R.R. Martin
Series / Nieuws

'House of the Dragon' releasedatum volgt binnenkort volgens George R.R. Martin

'A Song of Ice and Fire'-schrijver George R.R. Martin hint ernaar dat we binnenkort een releasedatum voor House of the Dragon kunnen verwachten.

De releasedatum van de eerste aflevering van House of the Dragon is nog niet bekend, maar George R.R. Martin hint ernaar dat we hier niet lang meer op hoeven te wachten.

In zijn meest recente 'Not a blog'-post heeft A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin het kort over House of the Dragon, de Game of Thrones prequel-serie die voor later dit jaar gepland staat.

Binnenkort een releasedatum
Zo benoemde hij het feit dat The Lord of the Rings: The Rings of Power in september verschijnt, en House of the Dragon, "tja, dat zal je binnenkort weten." Of dat daadwerkelijk betekent dat een releasedatum van de eerste aflevering nabij is, kunnen we natuurlijk niet met zekerheid zeggen.

Vorige maand gaf HBO-baas Casey Bloys aan dat de reden dat House of the Dragon nog geen releasedatum heeft, te maken heeft met de coronapandemie. Veel series en films zijn hier al door uitgesteld, en om een releasedatum vast te stellen in deze onzekere tijden is een onnodig risico.

Verder geeft Martin aan te weten dat zijn fans nog steeds op The Winds of Winter wachten, oftewel het volgende boek in de A Song of Ice and Fire-reeks.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen