'Squid Game'-maker geeft update over seizoen 2

Meer info over 'Squid Game' seizoen 2

In een kort maar krachtige update over seizoen 2 van Squid Game, vertelt de maker over zijn toekomstplannen.

Niels Arts, 23-03-2022 06:00

Veel is er nog niet bekend over het tweede seizoen van Squid Game, maar nu heeft de maker van de serie in een kleine teaser gedeeld wat een ongeveer van het nieuwe seizoen kunnen verwachten. In hoeverre hij het zelf al weet, tenminste.
Squid Game was een doorslaand succes toen de serie vorig jaar op Netflix verscheen. Voor enkele weken leek het de enige serie te zijn waar iedereen over praatte. Het kwam daarom voor weinigen als een verrassing toen het tweede seizoen aangekondigd werd.

Squid Game seizoen 2
Onlangs had Hwang Dong-hyuk, de maker van Squid Game, het volgende te zeggen over seizoen 2 van de serie: "Er komen meer grootse spellen, dat is alles wat ik kan zeggen. Ik ben nog steeds aan het brainstormen en ideeën aan het verzamelen voor seizoen 2. Ik ben nog niet eens begonnen met schrijven."

Ook reflecteert Dong-hyuk op het onverwachte succes van de serie. Zo duurde het jaren voordat hij zijn serie eindelijk via Netflix aan het grote publiek kon laten zien: "Wie kan dit soort succes verwachten. Ik heb erg mijn best gedaan om een succesvolle serie te maken, maar dit had ik nooit verwacht. Het is een verrassing."

Aangezien het tweede seizoen van Squid Game dus nog volledig geschreven moet worden, duurt het nog wel even voordat we het eindresultaat op Netflix kunnen bewonderen.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Squid Game, Netflix, seizoen 2

Populair nieuws