Actievolle nieuwe trailer Marvels 'Daredevil'

Actievolle nieuwe trailer Marvels Daredevil

En is het de beste comic-serie ooit?

Jim Pedd, 10 maart 2015 om 16:09


Hierboven zie je de eerste volledige trailer van Marvel/Netflix-serie Daredevil. De release is nog een maand van ons verwijderd en in de trailer zien we veel actie. Er wordt zelfs gerefereerd naar andere Marvel producten: Iron Man en Thor. Charlie Cox (Matt Murdock) en zijn grote tegenstander Vincent D'Onofrio (The Kingpin) spelen een belangrijke rol in bovenstaande beelden.

En daarnaast is er een eerste recensie van de serie, van de hand van de Observer. ”Ik weet dat het nog vroeg in het jaar is, maar ik zeg het nu al: De best gechoreografeerde vechtscènes van 2015 zijn op Netflix te vinden, in Marvels Daredevil. We hebben de eerste vier afleveringen gezien en deze serie is als geen andere comic-verfilming op het kleine scher tot nu toe. Het mooie van Netflix is de vrijheid die het geeft. Daredevil wordt zo donker als het bronmateriaal vereist. Het is zo donker, bijna een betere Batman serie dan Gotham, een serie die Batman echt in zich heeft. Daredevil zal het comic book tv-landschap de komende jaren beheersen.”

Marvel’s Daredevil volgt de reis van Matt Murdock (Cox), die als jongetje blind raakte, maar in ruil daarvoor zijn andere zintuigen buitengewoon goed ontwikkelde. Nu vecht hij overdag tegen het onrecht als advocaat en ’s nachts als superheld Daredevil, in Hell’s Kitchen, New York City. Naast Cox en D’Onofrio spelen ook Elden Henson (Foggy Nelson), Deborah Ann Woll (Karen Page) en Rosario Dawson (Claire Temple) rollen in de serie.

Daredevil is op 10 april te streamen op Netflix.


Lees meer over: Marvel, trailer, Netflix, Daredevil, steven s deknight, jeph loeb, Charlie cox, matt Murdock, Wilson fisk, kingpin, elden henson, foggy nelson, deborah ann woll, karen page, rosario dawson, claire temple

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws