search
Lucy Lawless gecast in 'Ash vs. Evil Dead'
Series / Nieuws

Lucy Lawless gecast in 'Ash vs. Evil Dead'

Bruce Campbell zal opnieuw de rol van demonenjager Ash spelen.

Lucy Lawless zal te zien zijn naast Bruce Campbell in de Starz-serie Ash vs. Evil Dead, een tv-vervolg op de befaamde Evil Dead-franchise. Het is nog onbekend welke rol Lawless precies zal spelen. De actrice werkte eerder samen met producenten Sam Raimi en Rob Tapert aan de serie Xena: Warrior Princess en was daarnaast te zien in Raimi's Spider-Man en Taperts Boogeyman.


De serie gaat over een aan lager wal geraakte Michigan State Trooper genaamd Amanda Fisher (Jill Marie Jones), die na de gruwelijke moord op haar partner op zoek gaat naar Ash (Campbell), om aan te tonen dat hij verantwoordelijk is voor de misdaad. Amanda komt er echter al snel achter dat Ash en zijn kornuiten de enige hoop zijn tegen de plaag van de Evil Dead.

De opnames van de serie gaan in de lente van start in Nieuw-Zeeland. Starz zal later dit jaar in totaal tien half uur durende afleveringen van de serie uitzenden. Sam Raimi zal de eerste aflevering van Ash Vs Evil Dead regisseren. Hij schreef deze samen met zijn broer Ivan, Craig DiGregorio en Tom Spezialy. Raimi zal de serie produceren samen met Campbell, Rob Tapert en DiGregorio.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen