search
Netflixt dropt mysterieuze trailer 'Élite' seizoen 5
Series / Nieuws

Netflixt dropt mysterieuze trailer 'Élite' seizoen 5

Fans van de reeks hoeven nog maar even geduld te koesteren tot het verschijnen van het nieuwe seizoen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Spaanse serie Élite kan rekenen op ontzettend veel fans. Die fans kijken sterk uit naar de komst van het vijfde seizoen. Netflix heeft ondertussen een leuk voorproefje de wereld ingestuurd.

Nog maar even en dan is het vijfde seizoen van de serie Élite te bekijken op 's werelds grootste streamingdienst. In afwachting tot de lancering begin april heeft Netflix nu alvast een leuke teaser de wereld ingestuurd. Veel wijzer worden we daar niet van, maar ze is wel de moeite waard om te bekijken!

In de teaser zien we hoe de verschillende personages uit de reeks aangeven waar ze zichzelf van willen bevrijden. Denk hierbij niet alleen aan zaken als schijn en controle, maar ook aan schuldgevoelens. Daarnaast laat de teaser vooral uitschijnen dat het vijfde seizoen één groot feest wordt... of toch niet?

Onbekend plot
Het plot van het vijfde seizoen blijft tot op moment van schrijven onduidelijk. Daar brengt ook de teaser eigenlijk niet echt verandering in. Wel vermoeden we dat het nieuwe seizoen klaarheid zal moeten scheppen in de situatie rond Armando. Zal zijn lichaam gevonden worden of niet? Dat zal nog moeten blijken.

Ondertussen weten we ook al dat het vijfde seizoen van Élite nog zeker niet de zwanenzang zal worden voor de serie. Er komt immers met zekerheid ook nog een zesde seizoen aan.

Het vijfde seizoen van Élite is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 8 april 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen