search
HBO Max pakt uit met handige nieuwe functie
Series / Nieuws

HBO Max pakt uit met handige nieuwe functie

De gloednieuwe functie wordt vandaag wereldwijd uitgerold door de streamingdienst...

Geoffrey Ketels
Streamingdienst HBO Max welke eerder deze maand ook werd gelanceerd op de Nederlandse markt heeft vandaag de lancering van een nieuwe functie bekend gemaakt. Het gaat hierbij concreet om de zogenaamde shuffle functie. Deze nieuwe knop kan bij een aantal series worden gebruikt waarna er willekeurige afleveringen worden afgespeeld.

De nieuwe functie is vooralsnog wel uitsluitend te gebruiken op HBO Max via desktop. In de Verenigde Staten is de knop reeds bij meer dan 45 series terug te vinden. In Nederland zijn dat er voorlopig zo'n 20-tal. Een belangrijke vereiste is dat de serie moet beschikken over afleveringen die eenvoudig te bekijken zijn zonder dat je bijvoorbeeld een voorgaande aflevering gezien moet hebben.

Netflix
In eerste instantie werd verwacht dat de shuffle functie van HBO Max grote gelijkenissen zou gaan vertonen met deze van Netflix. Dat blijkt nu niet het geval te zijn. Bij Netflix wordt ze immers gebruikt om een willekeurige serie of film af te spelen. Dat is bij HBO Max niet het geval. Series waar je de shuffle knop onder meer bij terug kan vinden hier in Nederland zijn:

- Friends;
- The Mentalist;
- Two and a Half Men;
- Young Sheldon;

Beschik je nog niet over een abonnement op HBO Max? Dan loopt er nog steeds een interessante aanbieding. Wie voor het einde van de maand een abonnement afsluit kan immers levenslang rekenen op een korting van 50 procent. Dat is toch best mooi meegenomen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen