search
Laatste seizoen 'Better Call Saul' is binnenkort te kijken!
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'Better Call Saul' is binnenkort te kijken!

Voor het laatste seizoen geldt dat ze in twee delen zal worden uitgezonden...

Geoffrey Ketels
Geweldig nieuws voor fans van Better Call Saul! Het zesde en tevens laatste seizoen gaat binnenkort namelijk van start bij AMC. Kort daarna zijn de afleveringen ook te bekijken op streamingdienst Netflix.

De afleveringen van het zesde seizoen zullen één dag na het verschijnen bij AMC ook te zien zijn op streamingdienst Netflix. Dit betekent concreet dat er vanaf 19 april elke week een nieuwe aflevering bekeken zal kunnen worden.

De laatste aflevering van het eerste deel van het zesde seizoen is op 23 mei te bekijken bij AMC. Op 24 mei verschijnt die laatste aflevering dan op streamingdienst Netflix.

2 delen
Ook voor het laatste seizoen van Better Call Saul geldt dus dat ze zal worden uitgezonden in twee delen. Het tweede deel van het laatste seizoen zal worden uitgezonden vanaf 11 juli. De seriefinale staat gepland voor 13 augustus.

Het zesde seizoen was voor Bob Odenkirk ongetwijfeld het zwaarste seizoen dat hij ooit heeft gefilmd. De voorbije zomer kreeg de acteur immers een hartaanval op de set van de serie. Hierdoor kon hij enkele maanden niet meer werken. Gelukkig heeft hij de draad wel nog terug kunnen oppakken.

In ieder geval, fans van de serie Better Call Saul kunnen vanaf 19 april terug elke week een nieuwe aflevering bekijken op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen