search
Volgende Marvel-serie in de problemen?
Series / Nieuws

Volgende Marvel-serie in de problemen?

Medewerkers Marvel Studios zouden niet heel blij zijn met wat er opgenomen is.

Het lijkt erop dat we dit jaar drie live action-series binnen het Marvel Cinematic Universe te zien krijgen op Disney+. Aankomende week start Moon Knight en in juni komt Ms. Marvel. Daarna is het tijd voor She-Hulk.

Nu zijn er mindere geruchten over She-Hulk, de serie waarin actrice Tatiana Maslany te zien is als Jennifer Walters / She-Hulk. Er zijn namelijk berichten dat de serie van showrunner Jessica Gao vraagtekens doet oproepen bij de crew.

"De She-Hulk-serie staat er niet erg goed voor," meldt Jeff Sneider tijdens The Hot Mic With Jeff and John (via The Direct). Via meerdere bronnen vernam de scooper dat de crew niet exact weet wat ze van de serie moeten vinden op basis van de opnames.

Juridische komedie ook met Hulk
De achtste door Marvel Studios geproduceerde tv-serie in het Marvel Cinematic Universe gaat uit tien afleveringen bestaan van 30 minuten en wordt omschreven als een juridische komedie.

Veel is er verder nog niet bekend over de serie, anders dan dat er ook rollen zijn voor Mark Ruffalo als Bruce Banner / Hulk, Tim Roth als Emil Blonsky / Abomination, Renée Elise Goldsberry als Amelia en Jameela Jamil als Titania.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen