Netflix onthult eerste details vierde seizoen 'You'

Netflix onthult eerste details 'You' seizoen 4

De makers geven net voldoende details prijs om de nieuwsgierigheid naar het vierde seizoen wat (extra) aan te wakkeren...

Geoffrey Ketels, 26 maart 2022 15:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Enkele dagen geleden raakte bekend dat de opnames zijn begonnen van het vierde seizoen van de Netflix-hitserie You. Nu hebben de makers een aantal details de wereld ingestuurd die de nieuwsgierigheid naar dat vierde seizoen ongetwijfeld zullen aanwakkeren.
In het vierde seizoen van deze populaire reeks zullen we onder meer kennismaken met Malcom, een egocentrisch feestbeest dat Joe zal uitnodigen in de bevoorrechte wereld waarin hij leeft. Echter wordt al snel duidelijk dat de vriendin van Malcolm, Kate niet meteen goed om kan met die nieuwkomer. Kate krijgt al snel het vermoeden dat er iets niet helemaal klopt aan Joe... en helemaal ongelijk heeft ze uiteraard niet.

Charlotte Ritchie
Niet alleen krijgen we met bovenstaande alvast een goede indruk van de (nieuwe) personages in het vierde seizoen van You, daarnaast weten we ook al wie de rol van Kate zal vertolken. Het gaat hierbij namelijk om de actrice Charlotte Ritchie. Zij was in het verleden ook al onder meer te zien in Call the Midwife.

Ondanks het feit dat bovenstaande details uiteraard nog niet heel veel zeggen over het plot van de reeks weten we toch al iets. Het is voorlopig nog niet bekend wanneer het vierde seizoen te zien zal zijn op Netflix.

Heb je nog niets gezien van de serie You? De eerste drie seizoenen zijn allemaal nog te bekijken op Netflix!


Lees meer over: You, Netflix, serie, series

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws