search
'Chesapeake Shores' krijgt zesde en laatste seizoen
Series / Nieuws

'Chesapeake Shores' krijgt zesde en laatste seizoen

Fans van de reeks kunnen dus nog rekenen op één extra seizoen om de serie mee af te sluiten...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ben jij één van de vele fans van de serie Chesapeake Shores? Dan is er nu goed en toch ook een beetje slecht nieuws. De reeks krijgt immers met zekerheid nog een zesde seizoen! Dat zesde seizoen is echter wel het laatste.

Het zesde en dus laatste seizoen van Chesapeake Shores zal bestaan uit tien afleveringen. In de Verenigde Staten hoeven ze niet lang meer te wachten tot het verschijnen van dat finale seizoen. Daar zal ze namelijk reeds komende zomer te zien zijn.

Het spreekt voor zich dat men zich ook voor het laatste seizoen van Chesapeake Shores heeft gebaseerd op de werken van Sherryl Woods. Een woordvoerder van Hallmark heeft ondertussen ook al aangegeven dat het laatste seizoen bijzonder zal worden.

Trace Riley
Grote afwezige in het zesde seizoen is natuurlijk Trace Riley. Gelukkig zijn er wel ook heel wat andere bekende castleden terug van de partij. Het gaat hierbij niet alleen om Robert Buckley, Meghan Ory en Treat Williams, maar ook om Barbara Niven, Laci J. Mailey, Emilie Ullerup en vele anderen.

Wanneer we het zesde seizoen in Nederland en België zullen kunnen bekijken is momenteel nog niet bekend. Heb je nog niets van deze reeks gezien? Dan kan je daarvoor wel terecht op streamingdienst Netflix. Daar zijn de eerste vijf seizoenen immers op te bekijken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen