Netflix onthult bloedstollende 'Alice in Borderland 2'!

Netflix onthult 'Alice in Borderland 2'!

De cast van Alice in Borderland seizoen 2 is onthuld door Netflix.

Jim Pedd, 30 maart 2022 14:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De castleden van Alice in Borderland seizoen 2 bespreken in een nieuwe video die door Netflix is vrijgegeven, het einde van de opnames van het nieuwe seizoen.
Alice in Borderland seizoen 1 debuteerde eind december 2020 op Netflix en werd positief ontvangen door critici en het publiek. De visuals, editing en actie waren erg sterk. Seizoen 2 debuteert in december 2022 en brengt de overlevende castleden terug.

Alice in Borderland
Alice in Borderland is gebaseerd op de gelijknamige manga en volgt Ryohei Arisu. Hij is een man die geobsedeerd is door games en gevangen raakt in een compleet verlaten Tokyo. Daar moet hij samen met een ensemble van andere spelers deelnemen in een reeks dodelijke spellen, waarbij overwinnen ervoor zorgt dat ze langer kunnen overleven.

Alice in Borderland werd door 18 miljoen huishoudens gestreamd in zijn eerste maand, wat genoeg was voor Netflix om een nieuw seizoen te bestellen.

Daarna bleef het behoorlijk lang stil, maar nu weten we dat dit te maken had met de grootschalige opnames. Kento Yamazaki, die Ryohei speelt, vertelde elke dag grote scènes opgenomen te hebben en noemt het seizoen groter dan ooit. Tao Tscuchiya, die Usagi speelt, omschrijft de "grote setstukken, zoals explosies".

Hieronder de video:


Lees meer over: Alice in Borderland, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws