search
Moon Knight is nu al een Avenger?
Series / Nieuws

Moon Knight is nu al een Avenger?

Moon Knight bouwt duidelijk op naar een grote toekomst voor Oscar Isaacs superheld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Al met de eerste aflevering hint de serie Moon Knight op een toekomst bij de Avengers voor hoofdpersoon Marc Spector. Het MCU verkent met hem een heel nieuwe verhaallijn en een deel van de franchise dat we nog niet zagen: de Egyptische mythologie.

In de eerste aflevering van Moon Knight werd ook meteen duidelijk dat het om een vrij duistere superheld gaat, eentje die er niet voor terugschrikt om hard geweld te gebruiken.

Moon Knight
Moon Knight speelt zich vermoedelijk ergens tussen eind 2023 en begin 2025 af in het Marvel-universum. Helemaal duidelijk is dat niet, want de serie speelt zich in een heel eigen niche van het MCU af.

Er zitten dus weinig easter eggs en hints naar het bredere MCU in de serie tot nu toe. Maar dat is pas met één aflevering onder de gordel. Het zou snel kunnen veranderen, en dat is al helemaal zeker als je kijkt naar de hints die verwijzen naar de Avengers en oeroude voorgangers.

In Moon Knight leren we namelijk van het Egyptische pantheon, dat bekend staat als de Ennead. Dat is een hint naar een team van wezens met superkrachten, precies zoals de Avengers.

Vooralsnog is het een kleine hint, maar wie weet waar het toe leidt!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen