Dode 'The Walking Dead'-ster terug voor de finale?

Acteur Chandler Riggs blijkt op de set van The Walking Dead geweest te zijn.

Jim Pedd, 5 april 2022 06:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Chandler Riggs maakte een geinige grap op 1 april. De jonge acteur beweerde dat hij op de finale van The Walking Dead zou zitten. Maar dat was een grap, al vertelde de acteur wel op de set langsgeweest te zijn.
The Walking Dead is net klaar met opnames van de finale van zijn allerlaatste seizoen. Dat seizoen heeft geen rol voor Chandler Riggs en zijn personage, Carl Grimes. Die kwam namelijk om het leven door zelfmoord, voordat hij dood zou gaan aan de beet van een Walker in het achtste seizoen. Dat terwijl Riggs langer had willen blijven.

The Walking Dead
Riggs speelde Carl in acht seizoenen van The Walking Dead. Hij tweette om fans te plagen op 1 april: "Ik zit in de laatste aflevering van The Walking Dead". Om vervolgens te komen met: "fijne 1 april".

Daarna zagen fans tegelijk wel dat de acteur aanwezig was op de filmset.

Op een foto van een crewlid, die vanaf de Hilltop-set in Senoia was gemaakt, zagen we namelijk ook Riggs staan.

Gespeculeerd wordt dat Riggs wellicht toch te zien is in de finale van The Walking Dead. Zou hij bijvoorbeeld niet als levend personage terugkeren, maar als een Walker? Of toch als Carl?

De acteur ziet een terugkeer in The Walking Dead wel zitten, vertelde hij in 2020: "Absoluut. Dat zou ik echt leuk vinden. Ik zie het voorlopig niet gebeuren in de huidige serie, maar wie weet."
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, Chandler Riggs, AMC, finale

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws