Trailer opvallende scifi-serie 'Outer Range' met Avengers-acteur Josh Brolin

Mogelijk is dit wel een erg gave serie. Vorm je mening aan de hand van de trailer.

Bram de Groot, 06-04-2022 10:27

Prime Video werkt er hard aan om heel wat Originals online te zetten. Nu komt de streamingdienst met de scifi-serie Outer Range. De hoofdrol is voor de Oscar-genomineerde Josh Brolin. Check hieronder de volledige trailer.
Maar er zijn meer grote rollen. Zo zie je ook Imogen Poots (I Know This Much Is True), Lili Taylor (Perry Mason), Tamara Podemski (Four Sheets to the Wind), Lewis Pullman (Top Gun: Maverick), Tom Pelphrey (Ozark) en Noah Reid (Schitt's Creek).

Volledige trailer Outer Range
Het gedurfde en veelzijdige seizoen van Outer Range zal vanaf 15 april met twee afleveringen elke vrijdag op Prime Video te zien zijn.


Aan het begin van de serie zijn de Abbotts bezig met de verdwijning van schoondochter Rebecca. Ze worden nog verder op de rand van de afgrond geduwd wanneer de Tillersons (de opzichtige eigenaars van de nabijgelegen, op winst beluste ranch) hun land willen inpikken.

Een vroegtijdige dood van iemand in de gemeenschap zet een keten van spanningsvolle gebeurtenissen in gang, en problemen komen tot een hoogtepunt met de komst van een mysterieuze zwarte leegte in de westelijke weide van de Abbotts. Royal vecht om zijn familie te beschermen en door zijn ogen zien we hoe de tijd geheimen en verontrustende mysteries onthuld.



Bron: Prime Video

Lees meer over: Josh Brolin, Outer Range, Imogen Poots, Lewis Pullman, Lili Taylor, Noah Reid

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in