Eindelijk meer info over 'Star Wars: Ahsoka' van Disney+

Eindelijk meer info over 'Star Wars: Ahsoka'

De serie met Rosario Dawson zal waarschijnlijk ergens in 2023 te streamen zijn.

Zilko Tarici, 8 april 2022 om 13:47

Wegens nieuwe gelekte informatie is bekend geworden wanneer de opnames van Star Wars: Ahsoka zullen beginnen. Daarnaast is er ook een korte plotbeschrijving onthuld van de serie met Rosario Dawson.
Volgens de info zullen de opnames begin mei van start gaan en zal in de serie worden toegelicht wie Ahsoka precies is en duidelijk worden dat haar voornaamste missie is om Grand Admiral Thrawn op te sporen om zo ook Ezra Bridger te redden.

Een geboren leider
Ahsoka maakte haar eerste opwachting in Clone Wars, een animatieserie die de nodige invloed heeft gehad op de toon en mythologie van zowel The Mandalorian als The Book of Boba Fett.

De Star Wars-spinoff speelt zich af temidden van de Mandalorian-tijdlijn en vertelt het verhaal van Ahsoka Tano, een vrouwelijke Togruta, die leerling was van Anakin Skywalker en een held was in de Clone Wars. Net als Anakanin groeide ze op tot een geboren leider.

Naast Dawson zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor acteurs als Hayden Christensen, Natasha Liu Bordizzo, Ivanna Sakhno, Mary Elizabeth Winstead en Ray Stevenson. De serie wordt gefilmd onder de werktitel Stormcrow.
Bron: Comicbook

Lees meer over: Star Wars, Ahsoka, Rosario Dawson, Disney Plus, Ahsoka Tano

Populair nieuws