search
Eindelijk keert de topserie 'Russian Doll' terug op Netflix
Series / Trailer

Eindelijk keert de topserie 'Russian Doll' terug op Netflix

Check de volledige trailer voor het tweede seizoen dat je vanaf 20 april binge op Netflix.

Na drie jaar keert Netflix' duistere komische timeloop-serie Russian Doll eindelijk terug voor een tweede seizoen, waarbij ster Natasha Lyonne de rol van showrunner, schrijver en regisseur van elke aflevering van het tweede seizoen overneemt, bovenop haar hoofdrol.

De nieuwe serie begint vier jaar later als Nadia (Lyonne) en Alan (Charlie Barnett) samen aan de tijdlus van de sterfelijkheid ontsnapten. In het seizoen ontdekken Nadia en Alan een lot dat nog erger is dan een eindeloze dood en duiken ze dieper in hun verleden door een onverwacht tijdportaal in de metro van New York City.

In het begin ervaren ze dit als een steeds groter wordend, tijdperk-overspannend, intergenerationeel avontuur, maar al snel ontdekken ze dat deze buitengewone gebeurtenis misschien meer is dan ze hadden verwacht.

Pakkende trailer seizoen 2 voor Russian Doll
Annie Murphy, Greta Lee, Chloë Sevigny, Yul Vazquez en Elizabeth Ashley hebben ook rollen in het nieuwe seizoen dat op 20 april terugkeert met zeven afleveringen van een half uur. Hieronder de trailer en je kunt het eerste seizoen uiteraard streamen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen