Disney+ verwijdert eerbetoon in 'Luke Cage'

Luke Cage betoonde eer aan een van de betrokkenen en dat is nu weg.

Jim Pedd, 08-04-2022 07:49

Amerikaanse fans waren eind vorige maand blij toen de Netflix-series die gemaakt werden samen met Marvel Television toegevoegd werden aan het aanbod van Disney+.
Fans waren toen al helemaal blij toen bleek dat de series niet al te veel veranderd waren. De series blijven bloederig en gewelddadig en speciaal hiervoor maakte Disney zelfs een nieuwe rating bekend. Maar er blijken wel wat dingen veranderd te zijn, waaronder eentje die toch best pijnlijk is.

Luke Cage-eerbetoon
Luke Cage-showrunner Cheo Hodari Coker is behoorlijk boos op Disney+. Het blijkt namelijk dat Disney+ het eerbetoon aan acteur Reg E. Cathey uit de laatste aflevering van het tweede seizoen van Luke Cage haalde. Dat vond Coker maar niets.

"Ik bedoel, waarom zou je dit doen? Reg E. Cathey was deel van het hart en ziel van seizoen twee. We voelden ons niet verplicht ons seizoen aan hem op te dragen alleen omdat hij overleden was. Maar we voelden ons verplicht, omdat we van hem hielden, hij ons verbond."

Cathey speelde de rol van Luke Cage's vader, James Lucas, in het tweede seizoen van de serie, maar overleed vlak voor het debuut van het seizoen van Luke Cage op Netflix in 2018.

Dat seizoen was de laatste acteerrol van Cathey.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Luke Cage, Disney Plus, Disney

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in