search
'Luke Cage'-ster had afsluiting gewild, maar kreeg die niet van Netflix
Series / Nieuws

'Luke Cage'-ster had afsluiting gewild, maar kreeg die niet van Netflix

Netflix besloot de serie na het tweede seizoen te cancellen, terwijl het verhaal zeker niet af was.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Luke Cage werd vrij abrupt gecancelled door Netflix. Acteur Mike Colter, die twee seizoenen de hoofdrol mocht spelen, vertelde tijdens een nieuw interview waar hij denkt dat de serie heen zou kunnen.

Echt afsluiting kregen fans en de acteur ook niet. Dat gebeurde eigenlijk vrij snel nadat Marvel Studios besloten had om Marvel Television zelf over te nemen, waarna de series die het samen met Netflix maakte allemaal geannuleerd werden. Voor Luke Cage gold daardoor dat de serie met een grote cliffhanger eindigde.

Heel veel richtingen
"We hadden zoveel kanten op kunnen gaan. Zo was er de Alias-reeks, waarin Jessica [Jones] en Luke een kind krijgen en een volwassen leven proberen te werken en echt proberen een leven op te bouwen en dat was heel interessant geweest," vertelde Colter.

"Dan is er de reis die Luke maakte in zijn eigen serie met Harlem's Paradise, waarin hij de club overgenomen had en het de vraag is of hij een schurk wordt, of een man die aan de andere kant van de wet staat - en wie gaat hem dan tegenhouden? Dat was ook interessant geweest, met hem als een gangster."

Helaas gaan we het allemaal nooit beleven, want de serie krijgt geen derde seizoen en de acteurs keren niet meer terug hoe het er nu naar uitziet.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen