search
Deze series zijn nieuw op Netflix te streamen
Series / Streaming-diensten

Deze series zijn nieuw op Netflix te streamen

Netflix heeft niet gigantisch veel nieuws toegevoegd deze week. We zetten het op een rij.

Elke vrijdag zetten we de nieuwe toevoegingen aan Netflix voor je op een rij. Vandaag hebben we weer een mooi rijtje series om te melden!

Business Proposal: Ha-ri gaat vermomd als haar vriendin naar een blind date in de hoop hem af te schrikken. Haar plan loopt mis wanneer hij haar CEO blijkt te zijn en hij een aanzoek doet.

The Ultimatum: Marry or Move On (aflevering 1-8): In het huwelijksbootje stappen of ermee kappen? Koppels stellen hun liefde op de proef door met potentiële matches te gaan samenwonen in een provocerende realityserie.

Dirty Lines (seizoen 1): In het Amsterdam van de jaren 80 krijgt een ondernemende studente een nieuwe baan bij een telefoonsekslijn die door twee totaal verschillende broers is opgezet.

Elite (seizoen 5): Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

Riverdale (S06E08): Als Britta op missie vertrekt, ontketent een opruiend essay een strijd om de ziel van Riverdale. Geen hart of ziel is nog veilig voor Percival die alle middelen inzet.

Jimmy Savile: A British Horror Story (1 seizoen): Televisiester Jimmy Savile charmeerde het volk met zijn excentriciteit en liefdadigheid. Maar beschuldigingen van seksueel misbruik tonen een schokkende, ongeziene kant.

Senzo: Murder of a Soccer Star (1 seizoen): Senzo Meyiwa was een nationale voetbalheld voordat zijn moord Zuid-Afrika schokte. Wie vermoordde hem, en waarom? Deze docuserie duikt in het bewijsmateriaal.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen