Eerste beelden van derde seizoen 'Summertime'

Eerste beelden van derde seizoen 'Summertime'

Tegelijkertijd met de eerste beelden werd ook de releasedatum bekend gemaakt...

Geoffrey Ketels, 8 april 2022 om 09:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De zomer is in aantocht en dat geldt ook voor het derde seizoen van de Italiaanse dramaserie Summertime! Netflix heeft nu de eerste beelden van dat derde seizoen de wereld ingestuurd samen met de bekendmaking van de releasedatum.
De eerste beelden die de wereld werden ingestuurd maken duidelijk dat er in het nieuwe seizoen heel wat belangrijke keuzes gemaakt zullen moeten worden. Niet in het minst zullen de jongeren voor zichzelf moeten bepalen welk pad ze gaan bewandelen. De volwassenheid komt dan ook steeds dichterbij...

Nagenoeg de volledige cast keert terug voor het derde en tevens ook laatste seizoen van Summertime. Het gaat hierbij dan niet alleen om Coco Rebecca Edogamhe en Ludovico Tersigni, maar ook om Andrea Lattanzi en natuurlijk ook om Amanda Campana, Giovanni Maini en Alicia Ann Edogamhe.

Laatste seizoen
Het derde seizoen wordt ook meteen het laatste voor de reeks. De nieuwe afleveringen zijn vanaf 4 mei 2022 te bekijken op streamingdienst Netflix.

Heb je de eerste twee seizoenen van deze reeks nog niet gezien? Uiteraard kan je ook daarvoor nog steeds terecht op Netflix!


Lees meer over: Summertime, serie, series, dramaserie, dramaseries

Populair nieuws