Wanneer is de nieuwe 'Star Trek'-serie te zien?

Star Trek: Strange New Worlds laat niet lang meer op zich wachten.

Jim Pedd, 08-04-2022 12:02

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het nieuwste Star Trek-avontuur staat op het punt om te beginnen. Het gaat dan om de serie Star Trek: Strange New Worlds, die debuteert op Paramount+.
Waar Star Trek: Strange New Worlds te zien zal zijn in Nederland is helaas nog niet bekend. De kans is groot dat Paramount+ de serie pas vrijgeeft voor onze markt op het moment dat de streamingdienst hier beschikbaar is.

Star Trek: Strange New Worlds
Star Trek: Strange New Worlds neemt de kijkers mee naar de tijd voordat Kirk de brug van de USS Enterprise betrad. Het verhaal draait om Christopher Pike die op dat moment kapitein is van het iconische ruimteschip.

Kijkers zullen Pike nog wel kennen van de nieuwe Star Trek-films, waarin hij als mentorfiguur voor Kirk dienst doet. En de tweedelige verhaallijn Menagerie van de oorspronkelijke serie. Pike was dus de voorganger van Kirk op de brug van de Enterprise.

Amerikaanse kijkers kunnen op 5 mei genieten van de eerste aflevering van Star Trek: Strange New Worlds. Dan debuteert de serie officieel op het streamingplatform.

Het debuut vindt tegelijk plaats met de laatste aflevering van Star Trek: Picard.

Overigens krijgt Star Trek: Strange New Worlds tien afleveringen in zijn eerste seizoen. Een tweede reeks staat al gepland.
Lees meer over: Star Trek Strange New Worlds, Star Trek, Paramount Plus, Anson Mount

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 kneitergoede series op
Netflix

4 kneitergoede series op Netflix

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie